Boka online

Dermapen

Dermapen4

 

Dermapen4 är det mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat.

Dermapen4 stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, den skapar även microkanaler i huden som ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt,

och det gör även att vi kan säkerställa att behandlingspreparaten upptas djupt ner i huden. Hudens struktur förbättras och föryngras, både i övre hudlagret och djupare ner i dermis.

Till skillnad från en traditionell microneedleroller, orsakar Dermapen4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Dermapen4 är så pass avancerad att vi även kan använda den på känsliga och svåråtkomliga områden som exempelvis läppar, ögonlock och näsa.

Vi använder oss alltid av sterila engångsnålar, som eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter individuella behov.

 

Din behandlare kommer att bedöma din hud och behandlingsområdet för att därefter rekommendera en behandlingsplan som passar dig.

 

Med Dermapen4 kan man behandla:

Dermapen Ansikte

2200 kr/gång

Avslutar med en fuktgivande och lugnande mask.

Dermapen Ansikte + hals och dekolletage

2700 kr/gång

Avslutar med en fuktgivande och lugnande mask.

Meny