Boka online

Plasma Pen

Är en ny behandling för huduppstramning med plasmaimpulser för att reducera exempelvis tunga ögonlock, påsar under ögonen, kråksparkar, hamsterpåsar, ”röklinjer” runt munnen etc..

Metoden används av en elektrod som inte skall beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ”plasma flash” som hoppar från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa mikrosmå punkter gör huden tightare i området. Huden stimuleras alltså av impulser som endast påverkar huden där det finns fukt.

Behandlingen utförs mycket noggrant efter att terapeut kontrollerat och bedömt kontraindikationer, behandlingsområde, kundinformation och skötselråd. Det rekommenderas att först boka en konsultation innan för att fastställa att behandlingen kan utföras.

Innan behandlingen påbörjas bedövas huden. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden som är intorkad hud. Dessa kommer att försvinna under en vecka. Svullnad och inflammation i 1-5 dagar efter behandlingen är normalt. Läkningstiden pågår i 10-12 veckor. Plasmapenbehandling är en behandling där resultatet bättre och bättre efter hand. Utöver den omedelbara föryngringen kan den lyftande och åtdragande effekten öka under 8-12 veckor efter din behandling .

Före din behandling:

Vi rekommenderar att du undviker solbränna, spraytan, melatonaninjektioner och solarium i 2-4 veckor före din behandling. Helst bör du använda SPF 50 för att förbereda din hud i 2-4 veckor före din behandling, speciellt om du har en mörkare hudton/hy.

 

Pris: 5500kr 1 område (ögonlock)

Pris återbesök: 3850kr (30% på ord. pris)

Meny